Karnozínu je pomerne neznámy a zároveň aj ťažko zapamätateľné slovo. Mnohí z vás sa s ním pravdepodobne ani nestretli. Nejde však o nič iné ako o 100% prírodnú látku, ktorá je nášmu telu úplne vlastné. Vyskytuje sa totiž v našich svaloch a v mozgu, kde je prítomná v najväčšej koncentrácii v pomere k ostatným orgánom ľudského těla.Má niekoľko výnimočných vlastností. Predovšetkým má úžasnú schopnosť omladzovať bunky v procese ich starnutie. Obnovuje bunky a predlžuje ich životnosť v ľudskom organismu.Pokud teda chcete zostať mladší a vitálnejší, určite by ste mali svojmu telu doplniť práve karnozín.Výživový doplnok Premium L-Carnosine, zložený iba zo 100% prírodných látok L-karnozínu, koenzýmu Q10 a vitamínu E.Jako DARČEK ku každému zakúpenému L-Carnosine dostanete AcidoFit ZADARMO viac
Doplnok stravy Premium L- Carnosine obsahuje biologicky aktívne dipeptid, ktorý je tvorený 2 aminokyselinami beta-alanínom a histidín. V organizme sa karnozín najviac vyskytuje v kostrových svaloch a v mozgu. Vekom, vonkajšími a vnútornými vplyvmi sa jeho vlastnej produkcie a koncentrácia v organizme znižuje. Karnosin má mnoho biologických funkcií. Spolu s vitamínom E prispievajú k ochrane buniek pred oxidačným stresom.
Odporúčané dávkovanie -Premium L- Carnosine:
- 1 kps denne
- kapsuly zapiť dostatočným množstvom vody
Darček vnútri škatuľky: Acido Fit 10 tabliet na prípravu minerálneho nápoja, ktorý slúži na doplnenie vitamínov a minerálov. Jednotlivé zložky Acidofit prispievajú k:
- správnej funkcii nervového a imunitného systému (vitamíny B6, B9, B12 a vitamín C),
- správnemu fungovaniu svalov (vápnik, horčík a draslík),
- k zníženiu únavy a vyčerpania (vitamíny B2, B3, B5, B6, B9, B12),
- k udržaniu zdravej pokožky, slizníc a vlasov (biotín, riboflavín, niacín),
- k ochrane buniek pred oxidačným stresom (vitamín E, C, B2).
- Odporúčané dávkovanie - Acido Fit:
- dospelí: 1-4 tablety na deň
- deti od 7 rokov: 1-2 tablety na deň
- Príprava: 1 jemne šumivá tableta do 250 - 300 ml čistej vody, nechať rozpustiť.
Zoznam zdravotných tvrdení, ktoré je možné uvádzať na potravinách podľa nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006 z 20. decembra 2006 o výživových a zdravotných tvrdeniach o potravinách